Inquiry
Form loading...
O se polycarbonate dome e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o le fogafale pito i luga, e le gata ina umi, ae faʻalelei faʻalelei ma manino

Tala Fou

Tala Fou Categories
Tala Fou Fa'apitoa

O se polycarbonate dome e talafeagai mo le faʻapipiʻiina o le fogafale pito i luga, e le gata ina umi, ae faʻalelei faʻalelei ma manino

2023-12-15

O le fogafale pito i luga e masani ona iai se terrace. E tusa ai ma le faʻaogaina o le terrace, pe a faʻatagaina tulaga, faʻapipiʻi se faleie faʻamalama manino i luga o le terrace, e matua matagofie ma manino!

tu (2).jpg

O loʻo popole tagata e ona fanua: o le a matua la i le taumafanafana? Pe o le a ta'e le potu fetū o le lagi pe a umi ona fa'aalia i le la? Sei o tatou talanoa e uiga i le Starry Room:

tu (1).jpg

1. Faiga o pc dome fale:

O le Starry Sky Room o loʻo faia i mea PC, faʻatasi ai ma se moli malamalama e sili atu i le 95%. O le ufiufi o le UV i luga ole laiga e iai le tetee a le UV ma le ola tautua e sili atu i le 20 tausaga, puipuia lelei meafale i totonu o le potu. O le malosi o mea PC e maualuga tele, ma e le mafai ona motusia e se samala. A uma ona fa'apa'i mo se taimi umi i le la, e le ta'e. O le potu o le lagi fetū o loʻo i se foliga lapotopoto, faʻatasi ai ma se fausaga lapotopoto e le faigofie ona tietie ma e mafai ona aloese mai ai mai afa malolosi. O feso'ota'iga uma o le fale o lo'o fa'apipi'iina i le pito tu'usa'o fa'asaga i le vai, lea e le mafai ona susu. O le fa'amama e faigofie tele, na'o le fufulu i se fana vai. O le vaega o le Dome o le Starry Sky Room ua faʻapipiʻiina i pupuni eletise, ma o loʻo i ai pupuni tusi i le itu e faʻamautinoa ai le le faalauaiteleina ma le saogalemu!


2. Dome Faleie i fafo Talosaga:

I le faaopoopo atu i le mafai ona faʻapipiʻi ma fausia i le fale, Starry Sky Rooms e faʻaaogaina lautele i nofoaga mataʻutia, fale nofo, faletalimalo, faletalimalo faʻamauina, villas, faleaiga faʻapitoa, faleoloa kofe, faletalimalo i fafo, vaʻaiga faʻatoʻaga, turisi, paka o le siosiomaga. , ma isi fa'aaliga. E mafai ona maua ai ni olaga eseese, 'ai, taimi paganoa, ma faafiafiaga mo femalagaaiga. I totonu o le potu o fetu, tilotilo i luga i le lagi fetu i po o le taumafanafana ma malolo i le la i lalo o le taumalulu, e manaia tele le mafaufau i ai!

tu (3).jpg

E masani lava potu fetū lagi, fatuina se olaga fa'alelei ile fogafale pito i luga! Nofo ma uo ma talatalanoa, matamata i vaaiga i fafo atu o le terrace, o le olaga e matua mafanafana!